Елен Колева доказа, че с каквато и роля да се захване, все я бива

Съвсем наскоро чаровната Елен Колева се превъплъти в модел. И то доста успешен, както показват и снимките по-долу. Красавицата се превърна в рекламно лице на VHK Fashion. Невероятно цветово съчетание, в комбинация с ярки топли, летни цветове, истинска феерия на краски, това беше отличителния дрескод на роклите, които презентираше палавата актриса, разбра Kluiki.bg.

[caption id="attachment_320318" align="aligncenter" width="199"]Елен Колева изглежда зашеметяващо Елен Колева изглежда зашеметяващо[/caption]

Цветът на слънцето и този на узрялата диня са сред хитовете нюанси на лято 2014. Красивата актриса буквално засия в моделите на дизайнерката Весела Крачунова. Новата колекция е иновативна, подхожда за всякакви случаи, а материалите на дрехите са немачкаеми и многофункционални.

[caption id="attachment_320319" align="aligncenter" width="195"]Елен Колева е перфектна и като модел Елен Колева е перфектна и като модел[/caption]

Младата актриса не е от тези, които правят всичко и на всяка цена. Елен Колева доказа, че не се примирява с общоприетото статукво. Хубавата Елен Колева неколкократно заяви, че не прави нещо, ако то не докосне сърцето й. Явно участието й в модната фиеста просто е грабнала душата на талантливата млада актриса.

[caption id="attachment_320320" align="aligncenter" width="206"]Елен Колева пръска чар и финес Елен Колева пръска чар и финес[/caption]

Елен Колева е винаги уникална в това, което прави. Подобна вихреност актрисата демонстрира преди няколко месеца и от участието си в танцувалния формат „Дансинг старс”. Тогава младото дарование спомена, че присъствието й в шоуто е едно завръщане към самата себе си. Шансът да е във формата и да танцува е открехнал нова страница в живота й. Припомняме, че родената в Монтана актриса претърпя драстична раздяла с милионера Александър Найденов. Името на актрисата нашумя покрай нейното назначение в Народния театър.

Звездата на красавицата изгря в българския филм „Шивачките, където си партнираше с младите и талантливи дарования на киното и театъра Алекс Сърчаджиева и Виолета Марковска. Участието във филма я изстреля на върха и Елен Колева печели награда за най-добра българска актриса за 2007 година.

След като добре се оттласна от „дъното”, където според думите й се намираше след раздялата с любимия и различните житейски неудачи, днес актрисата твърди, че е щастлива със себе си и това, което има.