Йелена Джокович получи ролята на главна героиня на Сватбената приказка на годината, но и жестока конкуренция

Йелена Джокович стана превъплъщение на мечтата на всяка тийнейджърка от бившия юго лагер. Наред с привилегията да е Пепеляшка от Сватбената тенис-приказка на годината, булката срещна и жестока конкуренция.

На сватбата на Новак и Йелена Джокович се разбра, че колегите на звездата никак не са за ожалване. Тези, които не бележат неговите успехи и нямат милиони в банковата си сметка пак има с какво да се похвалят. Тенис – съпругите могат да накарат дори тези на най-популярните футболисти да завидят.

На венчавката на актуалния победител в „Уимбълдън” въпросните млади дами можеха сериозно да притеснят булката. Йелена Джокович е прекрасна булка

Йелена Джокович е прекрасна булка

djocovic 3 Наистина Йелена Джокович е прекрасна младоженка - симпатична, с романтична прическа и рокля. Но нежното бъдещо майче срещна прословутата непоносимост на дамите към това друга да е в центъра на вниманието. novak-3-249x300

djocovic 4

djocovic 5

djocovic 6 Биляна Типсаревич, София Милошевич и гаджето на първия приятел на Новак - Виктор Троицки показаха най-доброто „от себе си”, видя kliuki.bg. Пищни деколтета, крака, чувствени устни...Едната дори цъфна нагиздена с бяла рокля, което по протокол на всяка сватба е абсолютно забранено. Йелена Джокович е прекрасна булка Булката обаче остана незасенчена. Тайната на Йелена Джокович е една – влюбения поглед на Новак!