Андреа го удари на еко стайл – зове за спасяването на животни и с камшик агитира за „рециклиране”

Андреа изби рибата с провокативна визия!

Любимата на Кубрат Пулев обожава снимките (особено на собствената си персона) и никак не оставя феновете да се чудят къде е, как изглежда или с какво се забавлява в момента. Последният кадър, който публикува палавата Андреа обаче, тотално побърка поклонниците й, видя kliuki.bg.

Мария може да разказва как се гизди като медицинска сестра – с престилка, касинка и всички други екстри. Галена кой не я е виждал какво може?! За Камелия – думите са излишни! Но само Андреа дръзна да се покаже в този вид:

[caption id="attachment_320417" align="aligncenter" width="268"]Андреа се забавлява с камшик! Андреа не ще да слага костюм на мед.сестра, а да изчисти "боклуците" за един ден![/caption]

Не че не се е показвала „леко облечена” или не помним какви „номера” й погаждат деколтетата. Певицата обаче за първи път се показа като традиционна мъжка фантазия – утра червен латекс, деколте и...камшик! Както биха казали не само феновете на Андреа: „Нека на Кобрата му е зле!”

Палавницата не се ограничи само да се покаже. Тя не пропусна да се забавлява пак на нечий гръб с „еко” послание. Така и така официално застава зад каузите на животните, сега пък зове за почистване на боклуците!

Явно изпълнителката си е поставила за цел да накара със сила някой да прогледне. Може да намеква на (за?) старата си- нова приятелка Николета, другата бивша – Моника, или някой съгрешил здраво футболист...Големият въпрос сега е – на чий гръб ще използва камшика Андреа?!