Диетата на Драго Чая е истинско чудо - резултатът е за Гинес!

Драгомир Драганов или Драго Чая буквално започна да изчезва. Певецът и водещ се стопи дотам, че в един момент симпатизантите му сериозно се изплашиха за здравето му. Оказа се обаче, че Драго Чая е в по-добро здраве откогато и да било, а тайната на драстичното му отслабване е чудна диета.

Драго Чая реши да я сподели, за да успокои всичките си близки и познати, и да ги увери, че и те биха могли да постигнат същия перфектен резултат. "Свалих цели 25 килограма, които за моето предишно тегло са направо изумителни. С право мога да нарека тази диета - диета за Гинес, тъй като резултатът не е химера, той е пред очите ви. Благодарен съм всеки път, когато се погледна в огледалото", разкрива Драго Чая.

[caption id="attachment_320439" align="alignright" width="225"]Драго Чая Нели Рангелова изглежда двойна пред Драго Чая[/caption]

Истината е, че Драго Чая се подложил на тази диета, след като преди месеци шефката на БНТ му направила забележка, че изглежда твърде пълен пред камерите. Тогава, в името на професионалното си бъдеще и кариера, Драго Чая се взел в ръце и постигнал истинско чудо.

Няколко месеца подред вече Драго Чая се храни само и единствено със свежи салати, овкусени с ябълков оцет или лимон, както и качествен зехтин. Той напълно си е забранил дори капчица алкохол, сол, захар, пържени или тестени храни, а към храните от веригите за бързо хранене, гледа с нескрито отвращение.

"Като се каже думата салата и обикновено хората си представят глад. Няма такова нещо. На пазара има толкова свежи домати, чушки, краставици, рукола, айсберг, броколи, карфиол, зелен фасул, спанак и какво ли още не, с които може да се храним пълноценно, вкусно и най-вече полезно. Разбира се, към тях може да добавяме обезмаслено сирене, извара или кашкавал от соя. Може да хапваме и риба или парченце пиле на скара. Просто си забраняваме всички калорични продукти и готово", уверява Драго Чая.

Той споделя и другото си откритие - топлата вода. Драго Чая пие топла вода веднага след ставането си от сън и продължава с нея през целия ден. Тя претъпява глада му и освен това чудесно почиствала организма от токсините и шлаките в него. За да доведе до приказния резултат, който той постигна - а именно 25 килограма по-малко.