"Гласът на България" вече избра първите си двама треньори

Култовото шоу „Гласът на България” знае имената на първите двама треньори.

Избрани са първите двама певци, които ще бъдат учители на младите дарования. Това са Миро, който също участваше и в предишния сезон на „Гласът на Балгирия” и поп фолк певицата Деси Слава.

[caption id="attachment_320454" align="alignright" width="300"]Третото издание на "Гласът на България" стартира наесен Третото издание на "Гласът на България" стартира наесен[/caption]

Третият сезон на „Гласът на България” ще стартира от есента по Би Ти Ви, припомни Kluiki.bg.

Това е поредното, трето издание на култовото реалите "Гласът на България" и освен че обещава да е известно, ще бъде и много напрегнато. Особено важна в него е ролята на треньорите, затова те трябва да са подбрани много внимателно.

Избраниците ще носят тежкия жезъл, защото трябва да се грижат за младите дарования, да ги обучават, да изберат сред тях фаворитите сред кандидатите, които преди това са избирани „на тъмно”. Известно е, че броят на журито в "Гласът на България" се състои от четирима доказали се в своята област музиканти.

Всеки от тях ще се запознае с младите дарования в отбора си, но не като ги е слушал да пеят пеят очи в очи, а само по слух.

Изборът на Миро не е случаен. Миро е български по певец, който е признат и като умел водещ на реалите телевизионни формати.Миро беше изключително успешен като водещ в предаването „Настина любов” и там показа друга страна от характера си – да приема хорската болка като своя.

Не е тайна, че талантливият българин стартира от другата година съвместен проект с музикалната рок легенда Джон Бон Джоуви. Бившият на дует „Каризма” е име, което все повече се утвърждава на родната ни сцена, а и не само на нея.

Певицата Десислава също е дала своята дан на музиката. Освен певица, родената в Раднево певица се изявява още като композитор и продуцент. Заради гласовите си способности, русото изкушение успя да се наложи като една от иконите и на балканската музика.

Освен в поп, Десислава се изявява успешно и в денс проекти.Нейната оригиналност, новаторски подходи и стилово разнообразие й гарантират успеха, на който изпълнителката не спира да се радва.