Биляна Евгениева окончателно бе съсипана от Христо Сираков!

Биляна Евгениева със сигурност може да влезе в наръчниците с препоръки как да стигнеш от небето до земята само за месец. Плейметката се радваше на охолен живот в жилището на Христо Сираков, но допусна груба грешка. Повечето момичета като нея чакат брака преди забежки с други мъже. Биляна обаче не се сдържа и посегна към Благой Георгиев, което сега й излиза най-скъпото удоволствие, което е имала.

[caption id="attachment_320486" align="alignright" width="300"]Биляна Евгениева изпи горчивата чаша до дъно Биляна Евгениева изпи горчивата чаша до дъно[/caption]

Оказва се, че Христо Сираков не само е обиден, но и иска възмездие. Той вкарал в употреба доста познанства в светските среди, разказал им що за човек е Биляна Евгениева и сега изведнъж професионалите ангажименти за манекенката изведнъж спряха, научи Kliuki.bg. Поне тези, които си струват в нейните очи. Най-вероятно в закъсали дискотеки биха я взели за танцьорка, но заплатата, която Евгениева желае, в момента никой не й предлага.

Това е и причината плейметката да си вдигне куфарите от София и да се върне при родителите си в Перник, както по-рано писа "Блясък". Там Биляна Евгерниева щяла да преосмисли живота си и какво ще прави с него. След като номерът й с богаташа не мина, има огромна вероятност вече да не успее да си намери подобен мъж, тъй като славата й се разнесе из цяла България. Трудно ще се появи милионер, който ще я поиска за съпруга. Затова единственият вариант е да си изкарва сама парите, заради което трябва да си занижи изискванията. Очаква се Биляна да поеме към североизток, където може би ще се намери работодател, който не познава Христо Сираков.