Наскоро Дарина Павлова присъства на сватбата на доведената си щерка Венцислава, която е родно дете на Илия Павлов. Венци и съпругът й Тарик имат дълга любовна история, която очаквано завърши с брак!

Дарина Павлова има и две деца от Илия - Калоян и Паола, които са също доста големи, вече студенти. Самата Дарина споделя, че е много важно за нея семейството и децата й да са добре, тъй като това е основният й приоритет. За сватбата на Венцислава, Павлова подарила бебешка количка, с пожеланието скоро да влезе в употреба, както писа "Блиц".

[caption id="attachment_320609" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова - семейството е най-важно Дарина Павлова - семейството е най-важно[/caption]

Красавицата и вечно неостаряваща Дарина Павлова, която се изявява и като актриса, казва, че театъра и киното живо я интересуват, но пък често е отказвала, заради факта, че да се снима филм е твърде ангажиращо, а тя е искала да бъде до децата си. Затова пък за в бъдеще би искала да бъде може би продуцент.

За Дарина Павлова, макар и вече не сред живите, но Илия си остава голямата й любов. За нея той е съдбата й, най-важният мъж досега и тя винаги ще се чувства свързана с него.

Kliuki.bg желае на Дарина Павлова да изживее още много радости със своето семейство.