Гена Трайкова е изправила колегите си от Би Ти Ви на нокти

Водещата на новините в Би Ти Ви Гена Трайкова е озлобила колегите си от медията. Чаровната водеща се изживява като шеф от голям ранг и не се съобразява с останалите си колеги в най-популярната телевизия.

Блондинката, която си партнираше дълги години с Венелин Петков на екран, а за известно време и в личен план, не се ползва от обичта на колегите си. Своеволията й се увеличиха особено, след като журналистката успя да се домогне до шефския стол и стана главен редактор на новините.

[caption id="attachment_320590" align="alignright" width="200"]Гена Трайкова здравата тормози колегите си Гена Трайкова здравата тормози колегите си[/caption]

Оттогава тръгнаха и мъките на останалите. Те се засилиха, когато Гена Трайкова стана гадже на младия си колега Иван Георгиев.

Младежът, който е роден в Благоевград, е в Би Ти Ви от осем години, но едва след като двамата с Гена станаха двойка, кариерата му тръгна стремглаво нагоре, припомнят от гилдията. Романсът на Гена Трайкова с колегата й Иван Георгиев обаче излезе солен за всички, разбра Kluiki.bg.

"Гена забрави годините, когато я юркаха, а сега си изкарва на по-долните по ранг от нея", роптаят колегите й. Шефката дебнела водещите, карала ги да правят репортажи и журналистически разследвания, защото това им се изисквало от длъжностната характеристика. Но не така строга била Гена към гаджето си Иван Георгиев. Репортерът се ползвал с чадър и благословията на шефката си.

Гена Трайкова му давала възможност да се скатава, да закъснява за работа и да си тръгва когато му скимне, разкриват от кухнята на медията. И това, което му позволява, Гена Трайкова си го изкарвала на гърба на останалите.

Тя компенсирала отсъствията на любовника си, като гърчела останалите си колеги да изпълняват и неговите задачи. На всичкото отгоре двамата планирали заедно да от прашат в отпуска, без да се съобразяват с графици или с плановете на останалите си колеги.

Иван Георгиев чете късните новини, но и работи като репортер. Шефката му направила заплатата пет бона, но той никак не се стараел да заслужи с пот парите си, шушукат зад гърба им от гилдията.