Краси Радков вече може да се пъчи с изрядна фигура, което е видно за всички!

Любимецът на Слави Трифонов, а и на половин България - Краси Радков се промени тотално пред очите на зрителите. Преди време Краси Радков беше доста пълничък и с корем, на който можеха да завидят и рекордьорите по пиене на бира.

От известно време обаче прави впечатление, че Краси Радков се е простил със шкембето си, а виновник за това се оказа не друг, а съпругата му Станислава. Тъкмо тя решила, че е крайно време половинката й да се реши и да отслабне, за да не вреди на здравето си. А и да изглежда далеч по-добре.

[caption id="attachment_320798" align="alignright" width="259"]Краси Радков Краси Радков имаше огромен корем, но вече е като фиданка[/caption]

Самата Станислава признава, че да накараш Краси Радков да отслабне, не е толкова невъзможно, колкото ти се струва на пръв поглед. Оказа се, че комикът притежава завидно бърз метаболизъм и режимът, на който го подлага жена му, действа бързо и безотказно.

За да свали корема си и да се втали, Краси Радков не прави нищо друго, освен да спре изцяло сладките храни, хляба и газираните напитки. В момента, в който започнел да се храни здравословно и да набляга на суровите храни като зеленчуци, плодове, сурови ядки, семена и кълнове, той свалял килограми наистина за отрицателно време.

Нещо повече - преди няколко седмици Краси Радков дотолкова се вживял в отслабването си, че отишъл в спортния магазин до дома си и се върнал с колело. За да е уверен, че няма да го домързи, Краси Радков купил велосипед и за Станислава, за да могат заедно да спортуват в близкия парк.

"На велосипедите не се качваме често, защото в повечето случаи не ни остава време. Но Краси така здраво се е захванал с полезното и диетично хранене, че сама се удивлявам от резултата и най-вече от волята му. Всеки може да постигне неговите успехи и да се раздели с корема и тлъстинките, стига само да е постоянен", категорична е благоверната на Краси Радков - Станислава.

А колегите на актьора от "Шоуто на Слави" всеки ден го хвалят и му дават стимул да продължи диетата си и занапред.