Страшният скандал избухна с пълна сила, съпругата на Стоичков в шок! Оказа се, че Ицо делял жена с Жоро Илиев

Мариана Стоичкова е изпаднала в шок и като нищо ще подаде молба за развод, след като държавата се разтресе от страшен скандал. В центъра му е съпругът й Христо Стоичков, чиято обща жена с Жоро Илиев най-сетне бе разкрита. Това съобщи вестник "Всеки ден", позоваващ се на достоверни източници.

Невероятно, но истина, се оказва фактът, че Жоро Илиев и Христо Стоичков са имали обща любовница, без обаче да знаят за това. А най-скандалното е, че мистериозната жена не е друга, а шампионката Стефка Костадинова. В това се кълнат свидетелите пред вестник "Всеки ден" и разказват случка от 1998-ма година, която Камата ще помни дълго.

[caption id="attachment_320819" align="alignright" width="300"]Jolo-Stoichkov Жоро Илиев и Христо Стоичков си деляли Стефка Костадинова. Съпругата му е в шок![/caption]

Христо Стоичков бил на родното Черноморие с компания, когато му казали, че приятелят му Жоро Илиев се намира в съседна дискотека. Камата веднага скочил и отишъл при него да се видят. Настанил се на масата му и заформили сладък мухабет, придружен от солидно количество алкохол.

Христо Стоичков и Жоро Илиев били в отлични отношения, докато в един момент през малките часове на нощта, телефонът на Камата иззвънял и Жоро Илиев чул как Ицо си уговаря среща с жена, когато се прибере в столицата.

На шега Главния попитал коя е мадамата, а без да подозира, Христо Стоичков отвърнал, че е родна световна шампионка. Тогава именно станало страшното - Главния веднага усетил, че Ицо има вземане-даване със собствената му любовница и в пристъп на ярост го ударил с юмрук през лицето.

Камата, разбира се, не отвърнал, а моментално напуснал дискотеката и се прибрал в хотела - явно усетил какво е станало. На идния ден Жоро Илиев размислил и лично се обадил да се извини на Ицо, като двамата пак си стиснали ръцете.

По-късно, в пресконференция пред медиите, Христо Стоичков заяви, че синините по лицето му били получени от токов удар, по време на ремонта на къщата му в Бояна.

Днес, когато истината се разчу, съпругата на Христо Стоичков е като попарена и не може да повярва, че е била така жестоко лъгана, научи Kliuki.bg. Нищо чудно този скандал да доведе до поредния развод, а бракът на Ицо и Мариана да рухне след толкова години за пример.