Лили от "Биг Брадър" най-накрая получи отмъщението, което се очакваше толкова години! То обаче не дойде целенасочено, а по-скоро съдбоносно, което направо побърква красавицата!

Колкото и да е странно, красивите жени също понякога могат да получават унизителни мъжки откази. Това се случва в момента с Лили от "Биг Брадър", която не спира да си търси нов възлюбен, но така и не успява да задържи вниманието на някой мъж. Според слуховете, които се носят из Пловдив, Лиляна била много закъсала за любов и вече даже не подбирала особено много, а ухажвала даже мъже, които преди година не би погледнала. Дори и те обаче не искали да имат нищо общо с нея, дочу Kliuki.bg. А причината е чисто и просто страх, тъй като славата на Лили като разбивачка на семейства се разнесе из целия град, когато бе пребита от съпругата на нейн възлюбен. От тази случка насетне брадърката има слава на скандална жена в Пловдив и всеки мъж внимава много да не се забърка с нея, защото не знае дали утре няма пък него да набият.

[caption id="attachment_320831" align="alignright" width="300"]Лили от "Биг Брадър" го закъса за любов Лили от "Биг Брадър" го закъса за любов[/caption]

Завистливите дами из града вече се радват на нещастието на Лили от "Биг Брадър", тъй като в България повечето хора са свикнали да съдят чуждите дела. Не е тайна, че Лиляна Ангелова развали любовните връзки на не един и двама мъже и именно затова тя е сред най-омразните личности в очите на женската част от Пловдив. Сега тази част се радва ужасно много, защото красотата и начина, по който Лили омагьосваше господата, караше доста жени да завиждат жестоко. Те са на мнение, че в момента възмездието на живота е застигнало риалити звездата.

От своя страна пък Лили от "Биг Брадър" вече сериозно започва да се притеснява, тъй като прехвърли 30-те години, а зад гърба си има само една единствена по-сериозна любов в лицето на тази с Боби Ръгбиста.