Емилия и Коко Динев губят ума и дума в присъствието на истинска световна звезда

Емилия и Коко Динев далеч нямат толкова самочувствие, колкото се предполага. Двойката, въпреки светския си опит, се държи пред по-популярни персони като неопитни ученици.

На вечерята, на която израелецът Ави Бенеди запозна семейството с приятелката си Ищар, се видя, че Емилия и Коко Динев страшно се притесняват пред истински световни звезди.

Българската певица има зад гърба си над десетилетие популярност, а половинката й е направил известни не една фолк-певица покрай заведението си (и любовните си афери). Запознанството с Ищар обаче смути дълбоко Емилия и Коко Динев, видя kliuki.bg.

[caption id="attachment_320860" align="aligncenter" width="220"]Емилия и Коко Динев вечерят с Ищар Къде да си дянна ръцете?![/caption]

Въпреки добронамереността на Ави и семейната му приятелка, домакините така са глътнали бастуна, че се чудят какво да кажат и как да се държат. Палавият „брат” на Емилия публикува видео от вечерята, в което това няма как да се скрие.

[caption id="attachment_320861" align="aligncenter" width="257"]Емилия и Коко Динев вечерят с Ищар Коко пуши цигара слeд цигара[/caption]

Вечно гладуващата българка твърди, че всичко е прекрасно щом има какво да се яде, любимият й пък влиза в роля на управител на заведението, а милата Ищар ги чака да се успокоят.

Вечерята обаче е минала повече от успешно, защото нямало да остане единствена. Ще се чуе дали ще има обща песен, но май е останала впечатлена от щедростта на домакините.

Вижте как Емилия и Коко Динев се смущават от високата си гостенка: