Кремена и Маги Халваджиян се карат за първи път от години насам!

Едно от най-известните семейства у нас - това на Кремена и Маги Халваджиян потресе близки и приятели с първия си скандал от години насам. Всеизвестно е, че Кремена и Маги Халваджиян винаги са били изключително близки, сплотени и са намирали заедно решение за всички проблеми.

Нито Кремена Халваджиян, нито Маги Халваджиян досега са били обвинявани в изневяра един към друг, а семейството им беше за пример сред светските среди на столицата. Дали годините обаче, или нещо друго си каза думата, но ето че и арменците не издържаха - спретнаха си страшна кавга. Но върхът на абсурда е причината за него, която се оказа направо смешна.

[caption id="attachment_320876" align="alignright" width="300"]Кремена и Маги Халваджиян Кремена и Маги Халваджиян се карат за първи път от години насам. Наистина ли бръчките са единствената причина?![/caption]

Скандалът тръгнал от продуцента Маги Халваджиян, който с дни не говорил на съпругата си. Маги Халваджиян бил твърдо против решението на Кремена да пръсне 4500 лева, за да се подложи на нова процедура за опъване на бръчки. Тя обаче не го послушала и на своя глава влязла в клиниката по естетична хирургия.

"Ако щете вярвайте, но като разбрахме защо не си говорят Кремена и Маги Халваджиян, направо не можехме да се осъзнаем. Че това е чиста глупост, но Маги си има своите принципи, от които не отстъпва никога. Той винаги е бил твърдо против всякаква странична намеса в тялото на жената и за нищо на света не искаше да чуе, че неговата Кремена се е подвела по ума на чалга певиците. Въпреки че в момента Кремена изглежда чудесно, Маги е категоричен, че тези процедури ще скапят кожата й и рано или късно тя ще съжалява", разказват ошашавените близки на семейство Халваджиян.

Злите езици обаче бързо разбраха за кавгата на арменците и моментално отрекоха пластичните интервенции на Кремена да са причина за скандала им. "Опъвала бръчки - глупости! Просто Кремена и Маги Халваджиян са заедно от толкова време, че вече са си втръснали. А и Кремена скоро чукна 45 годинки. Нормално е Маги да се оглежда за агнешко - и без това покрай него млади красавици колкото щеш. Ударила го е критическата и затова са тези панаири", шушукат клюкари из софийските Вип клубове.