Галена напълно "скри шапката"  на всички

Галена е отдавна известна с нестандартното си държане и залитането по модата. Една от нй-вървежните певици на „Пайнер” обича да експериментира и да се облича по най-шашавия начин, а да не говорим какво обича да прави с прическата си. Косата на певицата познава всички модни стилове, както и цветови нюанси, припомни Kluiki.bg.

[caption id="attachment_320889" align="alignright" width="300"]Галена умее адски да провокира Галена умее адски да провокира[/caption]

Но пък феновете й са категорични, че всичко това страшно й отива. Маниерът й да бъде различна, но невероятно прекрасна и го признават и тези, които много не харесват изпълнителката на "Истински щастлива".

Половинката на вафления бос се готви за музикалната обиколка на „Пайнер” все едно отива на световно изложение, одумват я колежки. Припомняме, че певицата е едно от имената, което категорично ще вземе участия в лятната обиколка на „Пайнер”.

Въпреки че турнето ще се състои само в пет градове на страната, певицата искала да зашемети с блясък и престиж. Галена категорично отсичала, че това гиздене го прави само и единствено в името на своите почитатели, заради които се е изкачила там, където е в момента.

Затова чаровницата не се спирала да си поръчва умопомрачителни дрехи от световни модни бутици. В добавка хубавицата си купувала и подходящи чанти и ассесоари към тоалетите. За цялата тази суета досега попфолк дивата се бръкнала с двадесет бона, като била решена да спре тогава, докато всичко стане така, каквото си го е наумила.

Разбира се мъжът й Гален нямал нищо против, дори поощрявал намерението на любимата си да изглежда зашеметяващо. Галена е втората след Мария, която също давала луди пари за турнето.

Мара Отварачката щяла да има кортеж от коли след лимузината си, в които да вози персонал, който ще я обслужва като кралица. Миньончето дори имало намерение да преобразява ВИП-апартаментите, в които ще отсяда след участията по свой дизайнерски терк.

Емилия била категорична, че няма да разчита на външен шик. Брачната половинка на Коко Динев щяла да наблегне на контакта с феновете и на пеенето без плейбек.