Мария изпитва голяма мъка в душата си, която крие!

Фолк дивата Мария крие голямата болка на своя живот. Тя е свързана с щерка й Марая, която на практика е останала без истинския си баща. Той изобщо не се обаждал на детето си, нито се интересувал как е, научи Kliuki.bg. Понякога можело да мине даже месец, без да има вест от него. Това силно наранява Мара Отварачката, но тя не го показва пред обществеността. Вечно е усмихната и щастлива, въпреки че понякога дори си поплаквала у дома.

[caption id="attachment_320912" align="alignright" width="300"]Мария с малкото си сладурче Марая Мария с малкото си сладурче Марая[/caption]

"Аз не обичам да коментирам личния си живот. Един ден Марая сама ще прецени на кого да каже "благодаря" - бяха думите на Мария в "Автограф", което се изпъчва по телевизия "Планета".

Очаква се един от тези хора, на които да благодари някога Марая, да бъде Християн Гущеров. Възлюбеният на Мария станал нещо като бащата на момиченцето, тъй като то изпитвало нужда от такъв, след като истинският се крие. Бизнесменът живее с Мара Отварачката и детето й от година и за това време се превърнал в баща за пример. Непрестанно си играел с Марая и й купувал много подаръци.

Разбира се, това много радва Мария, но не може да заличи болката в душата й. Все пак кръвта не става вода - са казали мъдрите хора, и затова певицата много би искала отношенията на Марая с нейния татко да бъдат различни, но може би за това вече е късно.