Болката на Ива Екимова никога няма да бъде заличена...

Годините текат, но мъката в семейството на Ива Екимова продължава. Въпреки че е сериозно обвързана с Петрозар Филипов и живее с него, красивата водеща на "Жените говорят" все още е влюбена в своя мъртъв съпруг - Димитър Екимов. Болката не я е отминала, но най-тежкото е, че щерка й Дара също страда за своя татко. Двете по цяла нощ разглеждали стари снимки с Дими, научи Kliuki.bg. Това ги разплаквало винаги, защото няма нищо по-прекрасно от семейните спомени.

[caption id="attachment_320965" align="alignright" width="300"]Ива Екимова и Дара още плачат за Дими от "Сленг" Ива Екимова и Дара още плачат за Дими от "Сленг"[/caption]

"Дими беше всичко за Ива. Тя обаче е много духовен човек, който вярва в невидимото. Затова в момента Ива знае, че любовта на живота й е с нея духом и й помага да отглежда детето им." - разказва една от познатите на Ива Екимова.

Известният като Дими от "Сленг" намери своя фатален край през юни 2008 година, когато катастрофира жестоко с мотор. Смъртта на музиканта остави малката Дара без татко още на 6-годишна възраст. Днес обаче, когато вече е на 12 г., момиченцето мечтае да стане като баща си. Дара ходила на музикални уроци и имала певчески данни. Живият спомен за татко й започва все повече да избледнява, но пък именно затова Ива Екимова й освежава паметта всяка нощ със снимки на Димитър.