Борис Солтарийски повлече крак и ето, че се задава нова сватба в "Шоуто на Слави" - тази на Цветелина Грахич!

Тази година обещава да е годината на сватбите в "Шоуто на Слави". Скоро беквокалистът на Ку-ку бенд Борис Солтарийски ще се врече на половинката си Аделина, която е бременна с първото им дете. Любовта и щастието им обаче се оказаха заразни, защото за сватба заговори не друга, а щурата босненка Цветелина Грахич.

[caption id="attachment_320990" align="alignright" width="300"]Цветелина Грахич Борис Солтарийски повлече крак, а Цветелина Грахич дори може да го изпревари[/caption]

Ако щете вярвайте, но Цветелина Грахич реши да се омъжи за приятеля си от ромски произход Кристиян, с когото е заедно малко повече от година. Дивата Цветелина Грахич дори съобщила намерението си на най-подходящото за целта място, а именно по време на сватба.

Цветелина Грахич и Кристиян били поканени заедно на сватбата на негов верен авер. По време на тържеството, Цветелина Грахич грабнала микрофона, за да поздрави младоженците с една песен. След края й обаче помолила за тишина и съобщила огромното си желание да бъде на мястото на булката и то в най-скоро време. А мъжът до нея, разбира се, щял да бъде Кристиян.

[caption id="attachment_320991" align="aligncenter" width="237"]Цветелина Грахич Цветелина Грахич и любимия й Кристиян[/caption]

Самият Кристиян не останал никак изненадан от думите на Цветелина Грахич, от което гостите заключили, че двамата явно вече са обсъждали сватбата си, а нищо чудно Кристиян да е предложил официално брак на босненката.

Като научил за намерението на Цветелина Грахич, Слави Трифонов едва не паднал от стола си от изненада и в началото решил, че тя се шегува.

След това обаче обещал, че ако Цветелина Грахич се задоми и най-накрая си седне на задните части, лично той ще й кумува и ще им подари незабравим меден месец в някое от екзотичните кътчета на света.

"Като си я знаем каква е луда глава, нищо чудно Цветелина Грахич да се омъжи по-бързо от Борис Солтарийски. Тя е способна да хукне в гражданското още утре, дори да няма гости и сватбени торти", смеят се хора от екипа на "Шоуто на Слави".