Мария била силно привлечена от рап певец

Мария или известна като Мара Отварачката не се явява пред пияни фенове в задимени чалготеки, но пък усилено доказва, че има какво да даде на феновете си. След като половинката на милионера Християн Гущеров направи съвместно парче с Краля на поп фолка Азис, сега е на път да създаде невероятен микс. И то не с какъв да е певец, а с рапър, разбра Kluiki.bg.

[caption id="attachment_321000" align="alignright" width="300"]Мария се натиска с рапъра Х Мария се натиска с рапъра Х[/caption]

Избраникът, младок от Бургас е известен с артистичното име Х и с него миньончето, което отскоро е блонди ще прави нова песен. Заглавието на прачтое известно „Да съм с теб” и разглезената поп фолк дива се надява то да се превърне в летен хит..

Войната между рапа и чалгата е всеизвестна и не е от вчера. Дори и феновете на двете музикални течения са нахъсани едни срещу други и не се понасят. Затова компилацията на рап с чалга парчета предизвиква вълна от недоволство към този певец, който си е позволил волността да се миксира с певици от лекия музикален бранш.

Мария обаче явно обича да експериментира и то ако насреща са парите на любовника й, милионера Християн Гущеров. Припомняме, че Гущеров уреди мястото на гласовитката на лятното турне на „Пайнер”, въпреки че Мара Отварачката вече не пее по нощни клубове и дискотеки и не е извадила на пазара нито един хит. Досега.

Затова певицата измислила вариант за съвместна песен с рап изпълнител. На младия бургазлия било забранено да промотира съвместното им парче, дори и с линк. Докато Мара наляво и надясно на страницата си във Фейслбук се хвалила с новата си приумица. Срамът, който рапъра Х щял да изтърпи от почитателите си обаче бил добре подплатен от парите на милионера. Затова той се съгласил да преглътне яростта на феновете и обвиненията им, че се е „продал” на чалгата.

Рапърът се притеснявал повече от силно разкрепостеното поведение на Мария към него, както и от недвусмислените й мераци. Певицата все гледала да се усуче около него, да се потърка, уж заради песента. Това действало адски зле на рапъра. Познати до нрава на Мара подозират, че чалгарката здравата е хлътнала по младока и чрез песента виждала възможност да се отърве за малко от лапите на пухкавия си богаташ.