Истински бунт назрява след скандала в "Шоуто на Слави"!

Грандиозен скандал избухна в "Шоуто на Слави" днес, след снощния финал на конкурса "Пеещи семейства". Оказа се, че финалистите са готови да излязат на бунт, тъй като победата на семейство Пищолски от Благоевград е била напълно нагласена, разкриха източници, пише агенция Пик.

Голямата награда за победителите от конкурса в "Шоуто на Слави" е един незабравим ден в парижкия "Дисниленд". А снощи стана ясно, че натам ще се отправят госпожа Пищолска и двамата й синове.

[caption id="attachment_321114" align="alignright" width="300"]Шоуто на Слави Набедиха Слави за нагласената победа в Шоуто на Слави[/caption]

Недоволството на участниците е породено от това, че госпожа Пищолска е певица в ансамбъл "Пирин" и е стара познайница на самия Слави Трифонов. Още първия ден, когато тя и синовете й се явиха в "Шоуто на Слави" стана ясно, че двамата с Дългия се познават добре от начина, по който се поздравиха и се зарадваха един на друг.

"То си беше ясно, че Слави Трифонов има лични симпатии към семейство Пищолски и разбира се, те грабнаха наградата. Да, тримата пяха хубаво, но за разлика от останалите участници, всеки път пееха само народни песни, докато всички други наблегнаха на жанровото разнообразие. А нали уж това беше целта на занятието - да покажат, че умеят да пеят добре всякакъв вид музика?! Победата им е нагласена и си е чиста измама", нададоха вик останалите финалисти.

[caption id="attachment_321115" align="aligncenter" width="300"]Победителите в конкурса - семейство Пищолски Победителите в конкурса - семейство Пищолски[/caption]

От "Шоуто на Слави" обаче категорично отрекоха наличието на каквито и да било връзки или нагласени победи. Служители от екипа на Слави Трифонов заявиха, че шоумена познава госпожа Пищолска, но само бегло и двамата никога не са имали нещо общо.

"Това семейство пя наистина чудесно. Те бяха единствените, които не получиха забележка за изпълнението си нито веднъж, а всеки път шашкаха журито с перфектни изпълнения. Победата им е напълно заслужена, а това, че някой се опитва да изфабрикува поредния скандал, това вече е познато - в България всеки път става така, нали вечно трябва да опетним някого", коментират хората от "Шоуто на Слави".