Тъй като са семейство и то доста голямо, се предполага, че Иван Христов ще си има наследник и от Ирина Тенчева!

Ирина и Иван Христов се запознаха в телевизията, покрай работата си, разведоха се, защото бяха много влюбени и не искаха да живея разделени, от скоро се твърди упорито, че са сключили официален съюз. Ирина Тенчева е признала, че е готова да има своето трето дете, а бащата ще е Иван. Това наистина е най-логичното, когато двама души се обичат, те ще искат и да имат своето дете - плод на любовта им.

[caption id="attachment_321163" align="aligncenter" width="222"]Иван Христов иска бебе от Ирина Иван Христов иска бебе от Ирина[/caption]

Разбира се, както се пише и в "Nauho.bg", двойката има деца. Самата Ирина има две от бившия си съпруг, а както е известно, раздялата между Иван и половинката му Вихра беше дълга и драматична, и беше намесено и детето им Ава, което вече се вижда и с двамата си родители.

Въпреки това обаче, явно заради чувствата си към мъжа до себе си, Ирина е решила, че пак може да стане майка и да гледа малко бебе. Иван Христов също вече е готов за ново дете в своя живот, тъй като при него любовта е основното за тази стъпка.

"Да, това е жената, от която искам да имам още едно дете. Не го крия, защото Ирина е тази, която ме е подкрепяла във всеки миг от живота ми през последните години." - са били думите на тв водещия пред близки, научи Kliuki.bg.

По принцип, когато двама души се обичат, се очаква да си имат дете, така че може би това ще бъде най-хубавото около Иван и Ирина.