Мара Отварачката за пореден път се възхити сама на себе си!

Мара Отварачката не пропусна да се възхити сама на себе си и визията си, като се изфука с най-новата си фотосесия с Азис. Снимките са към последния й видеоклип с Костинбродския славей, а Мара Отварачката не пропусна да отбележи колко е хубава.

Снимките бяха публикувани в страницата й във Фейсбук късно снощи, но странно защо не успяха да съберат дори десетина коментара. Очевидно е, че феновете на Мария я харесваха повече с тъмната й коса, докато блондинската й визия някак ги разочарова.

[caption id="attachment_321264" align="alignright" width="200"]Мара Отварачката Мара Отварачката се прилепи до Азис, за да си вдигне западналия рейтинг[/caption]

Очаква се новото видео на Азис и Мара Отварачката да излезе официално до броени дни, а Мария вече предвкусва невероятни успехи за парчето. Отново рeжисьор на видеото е прословутият Люси Иларионов, а за стайлинга и грима на певците са се погрижили Августина Петрова - Тути и Кирил Чалъков.

Злите езици от светския елит в столицата веднага надушиха амбициите на Мара Отварачката да съживи позалязлата си слава като се набута до Азис. Припомняме, че от почти година насам Мария не се изявява по нощни участия и предстоящото турне на Пайнер е последният й шанс да припомни отново на българите за своето съществуване.

"Мария обаче е твърде хитра. Тя отлично знаеше, че ако направи новата си песен сама, няма да предизвика такъв отзвук, както ако направи дует с най-скандалния и вървежен изпълнител Азис.

[caption id="attachment_321265" align="aligncenter" width="200"]Мара Отварачката като нищо ще се цани за първа дружка на Азис Мара Отварачката като нищо ще се цани за първа дружка на Азис[/caption] [caption id="attachment_321266" align="aligncenter" width="300"]Николета Лозанова ще се спука от яд Николета Лозанова ще се спука от яд[/caption]

Тя буквално му се навря като започна да го кани и на семейни вечери в дома на Християн Гущеров. Нищо чудно скоро да измести и Николета Лозанова от сърцето на Азис и да му се пише "първа приятелка", коментират близки до Мара Отварачката.

[caption id="attachment_321267" align="aligncenter" width="200"]Блондинка или брюнетка - как ви харесва повече Мара Отварачката?! Блондинка или брюнетка - как ви харесва повече Мара Отварачката?![/caption]

Разбира се, Християн Гущеров нямал нищо против от влечението на Мара Отварачката към Азис, който по думите му, е "безопасна игла".