Венета Райкова си върна короната на най-големия бич за популярните у нас, блондинката грее на почивката си

Венета Райкова хубавее на плажа, доволна, че грандиозното й завръщане предстои!

Най-скандалната блондинка у нас не губи време да оплаква кончината на любимото „Горещо”. Прекарва прекрасна лятна ваканция с мъжете си, в Гърция не я тормозят папараци и навлеци, а междувременно готви истинска бомба, научи kliuki.bg.

Ужким небрежна Венета Райкова подхвърли на страницата си във Фейсбук: Венета Райкова на море Предложението мигом събуди подкрепата на десетки нейни виртуални приятели. Водещата обаче не е от вчера в занаята и се прави на недостъпна, пишат от Hotarena.net: Венета Райкова на море Венета Райкова наистина гласи нов проект с благословията на любимите си астролози, които се кълнат, че й предстои блестящо бъдеще. Само че блондинката отдавна беше заявила, че един ден де разкрие всичко от задкулисието на „Горещо”.

Нейният пример в професията – Кеворк Кеворкян има няколко книги за „Всяка неделя”, така че Венета Райкова няма да пропусне да остави мемоари за поколенията.

Парите на Иван и Андрей отхапаха сериозна част от рейтинга на „Горещо”, но пък блондинката разчиташе само на себе си дълги години и осигуряваше скандали само с дръзките си въпроси. Тя разплака мнозина в студиото, дори най-устатите ВИП-ове внимават пред нея, така че със сигурност има какво да разкаже.

[caption id="attachment_321435" align="aligncenter" width="300"]Венета Райкова на море Венета Райкова не се лишава от нищо. Нейната диета се нарича "щастие", резултатът...[/caption] [caption id="attachment_321438" align="aligncenter" width="300"]...е видим! ...е видим![/caption]

Пред перспективата да разтърси отново звезди и поклонници, телевизионерката се хвали с прекрасни снимки от почивката. Водещата отдавна не е изглеждала по-добре и сигурно си има причина за това. Какви ли тайни крие Венета Райкова?!