Никол Андонова грее от гордост при вида на своето „копи-пейст” щастие

Никол Андонова спечели, без да иска за пореден път неформалното състезание с Мария.

Новата съпруга на Митко по принцип не води никакъв публичен конфликт с фолк-певицата, но двете непрекъснато са сравнявани по между им. Бившата и настояща половинка на Митко са сравнявани по стил на обличане, лукс и дори по начина по-който обличат децата си, видя kliuki.bg.

За екстрите, с които се ползва Мария е излишно да говорим – писано е много. Певицата има висок стандарт на живот, но и Никол Андонова не е за окайване. Двете имат задружни семейства, но на втората съпруга са й спестени дебелашките шегички.

Всички вярват, че красавицата е дълбоко влюбена в бащата на сина си, докато Мария при всичката лоялност, която демонстрира, не убеждава критикарите.

Точка в полза на Никол Андонова се оказа и последната й лятна фотосесия. Тя не показва изваяно тяло, а е предпочела да играе ролята на фотограф за двамата си мъже.

Докато момчетата се забавляват в еднакви плажни одежди, гордата майка ги снима и се хвали с тях във Фейсбук. Коментарът й е лаконичен: „Моята copy-paste любов”.

[caption id="attachment_321446" align="aligncenter" width="300"]Никол Андонова показа плажни снимки Един мъж и половина е равно на една голяма любов[/caption]

Наистина изглежда много трогателна гледката на баща и син, които се забавляват по време на ваканцията. Мария също пусна снимки от Сен Тропе. Видяхме и Марая как позира на плажа. Впечатленията от кадрите не бяха толкова положителни, колкото комплиментите, които събраха тези на Никол Андонова.