Семейство Халваджиян на тузарска ваканция в Голямата ябълка!

Семейство Халваджиян живот си живее. Броени дни след грандиозния столичен купон, който Маги Халваджиян вдигна за рождения ден на любимата си Кремена Халваджиян, семейството отлетя за Америка и по-точно в изумителния Ню Йорк. Там семейство Халваджиян отседна в разкошния хотел на Робърт Де Ниро, където прекарва вече повече от 10 дни.

[caption id="attachment_321454" align="alignright" width="170"]семейство Халваджиян Семейство Халваджиян си подари приказна ваканция в Ню Йорк[/caption]

На практика цялото семейство Халваджиян рапуска из красотите на вечно неспящия Ню Йорк, тъй като заедно с Маги и Кремена са синът им Бедрос и годеницата му Алекс, която е бивша адреналинка от "Господари на ефира". Четиримата са го ударили на як купон и опознаване на всички забележителности на Голямата ябълка.

По цели дни семейство Халваджиян се разхожда из Ню Йорк като Маги и Кремена не пропуснаха да се снимат с Уди Алън и Никълъс Кейдж - е, не с истинските звезди, а с техните восъчни копия, но какво от това?!

Докато семейство Халваджиян не може да се нарадва на щастието си в мегаполиса, из столичните среди у нас започнаха коментирате и зле прикритата завист. И това е напълно нормално, тъй като за момента поне Маги Халваджиян няма равен на себе си като съпруг и татко.

Кремена Халваджиян с право може да бъде наречена истинска щастливка, защото е случила на съпруг, удовлетворяващ всеки неин каприз. Семейство Халваджиян не се скъпи, а заедно с разходките използва да обиколи и бутиците в Ню Йорк, откъдето Кремена да почерпи нови идеи и, разбира се, да поднови драстично гардероба си.

[caption id="attachment_321455" align="aligncenter" width="300"]Маги и Кремена Халваджиян Маги и Кремена Халваджиян[/caption] [caption id="attachment_321456" align="aligncenter" width="225"]Ню Йорк, Ню Йорк... Ню Йорк, Ню Йорк...[/caption] [caption id="attachment_321457" align="aligncenter" width="168"]Кремена Халваджиян сияе от щастие - че как иначе?! Кремена Халваджиян сияе от щастие - че как иначе?![/caption]

Семейство Халваджиян обаче не пропуска и културното си усъвършенстване като още през първите дни в Ню Йорк си купи билети за постановка на Бродуей.

[caption id="attachment_321458" align="aligncenter" width="300"]Маги и Кремена влюбени като в първия ден Маги и Кремена влюбени като в първия ден[/caption] [caption id="attachment_321459" align="aligncenter" width="300"]Маги Халваджиян с восъчната фигура на Никълъс Кейдж Маги Халваджиян с восъчната фигура на Никълъс Кейдж[/caption]

С две думи: живот - приказка! Но семейство Халваджиян си я е заслужило с дългогодишната си работа и невероятните творчески проекти на Маги и Кремена Халваджиян.