Страшен шок в bTV: Най-гледаното предаване отива в историята!

Страшен шок в bTV: Най-гледаното предаване отива в историята!
4 (80%) 7 votes

Всички в bTV са в потрес от новината, а водещата Жени Марчева не спира да плаче!

Вместо заслужени отпуски и релакс, това лято донесе поредния стрес на служителите на телевизия bTV. Всички са в шок от новината, че най-гледаното предаване на медията ще отиде в историята, при това не заради изчерпан рейтинг, а заради задкулисни игри.

Става дума за предаването на Любо Нейков и Евтим Милошев „Нека говорят“, чиято водеща Жени Марчева не спира да лее сълзи от няколко дни насам. Жени Марчева изпаднала в истерично състояние, когато разбрала причината за отстраняването й от ефир и че това е скандалната Венета Райкова.

bTV

Венета Райкова си изигра перфектно картите пред ръководството на bTV

Да, Венета Райкова от есента отива да работи официално в bTV, което днес бе потвърдено от медията. Русокосата водеща на „Горещо“ ще се конкурира с Наталия Симеонова като оглави предаване за обикновените хора. За разлика от „Предай нататък“ обаче, предаването на Венета Райкова няма да се занимава с трагични и сълзливи истории, а с такива, в които на хората са се случили наистина невероятни неща, съобщава агенция Пик.

Както се казва – Венета Райкова си изигра картите отлично. Далеч не така цветущо стоят нещата обаче за Жени Марчева, колегите й и най-вече Любо Нейков и Евтим Милошев, чието предаване „Нека говорят“ по всяка вероятност ще бъде ликвидирано изцяло.

„В началото се пуснаха слухове, че предаването на Венета Райкова ще заема по-голямата част от времето на „Нека говорят“, но впоследствие и това се оказа заблуда. Очевидно ръководството е искало да поднесе решението си лека полека, за да не стресира служителите, но истината е, че bTV не дава дълъг живот на „Нека говорят“. Това е шок за много хора в телевизията, още повече, че всички знаят каква е Венета Райкова и колко хора ще останат без работа заради нея“, коментират служители на bTV.

Предполага се, че Венета Райкова ще направи всичко възможно да уреди и екипа си, с който е работила толкова години в Нова телевизия, което ще рече, че в скоро време в bTV наистина ще хвърчат глави – много при това.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Страшен шок в bTV: Най-гледаното предаване отива в историята!”

  1. ЗРИТЕЛ

    юли 29. 2014

    То това предаване не се гледаше и когато ония грозник го водеше така че нека отиде в историята .

Добавете коментар