Монетата за Златка Райкова се обърна най-неочаквано!

Из светските среди на столицата не спират да обсъждат клюка номер едно през последните седмици, а именно промяната, настъпила в живота на Златка Райкова. Оказа се, че Русата Златка падна доста от високо, което боли най-много. В живота й настъпил тежък обрат, който сложи името й в устите на зложелателите, коментират из Вип средите.

Работата е там, че докато преди време Златка Райкова живееше в невероятен разкош и разполагаше със средства, за да задоволява и най-дребния си каприз, то днес тя се е превърнала в страшна пестеливка. И няма начин да бъде иначе, тъй като за разлика от бившия й любим Камен Балбузанов - Куката, настоящият й приятел Георги Валентинов едва свързва двата края.

[caption id="attachment_321469" align="alignright" width="300"]Златка Райкова Златка Райкова вече видя и обратната страна на медала[/caption]

ММА борецът така и не успява да осигури мечтания живот на Златка Райкова, която се надявала, че щом кариерата му потръгне, Георги Валентинов ще се прочуе и забогатее. Уви, това още не се е случило. Вместо това Златка Райкова трябваше да слезе от луксозния Мерцедес последен модел и да се качи в раздрънкания стар Крайслер - единственият автомобил, който Георги Валентинов може да й осигури към момента, пише "Блясък".

"Златка Райкова разчита само на собствената си линия дрешки, с която се захвана. Ако не са продажбите, направо ще умре от глад. Тя вече не може да си осигури предишните рекламни фотосесии на известни компании, няма и никакви други бизнес предложения, така че стилът й на живот се срина драстично", коментират познати на Златка Райкова.

А злите езици бързат да подшушнат, че недоимъкът, в който е изпаднала Златка Райкова, се дължи на вирнатия й нос и адски надменното й поведение през годините от победата й в "Мис Плеймейт" досега.

"Всичко се връща. Ето, че и Златка Райкова си получи урока за наглостта и нахалството, с които се отнасяше към хората. Години наред тя се държеше като глезена и префърцунена принцеса и не пропускаше да мачка хората наред. Нека види сега какво е да нямаш пари и да живееш скромно като 90 процента от българите", коментират столичани.