Биляна Евгениева има мръсна слава, която се опитва да замаже

Биляна Евгениева е от жените, които не търпят някой да е щастлив. Или да се радва на благодатта на сплотена фамилия. Еротичната танцьорка Биляна Евгениева е разбила не едно и две семейства, като се гаврила после с изоставените съпрузи. Точно колко са никой не знае, но че бройката е внушителна, подозират много от познатите й.

[caption id="attachment_321478" align="alignright" width="300"]Биляна Евгениева е известна с това, че разбива семейства Биляна Евгениева е известна с това, че разбива семейства[/caption]

За мръсният характер на манекенката знаят и съгражданите й от Перник, научи HotArena.net.

Пленителната усмивка и дългите й крака действали безотказно на жадните за евтини ласки чичко паричковци. Така Биляна Евгениева си поиграла преди в родния си град със застаряващ богаташ. Освен че се радвала на парите и благинките, коварната Биляна направила така, че целия град да узнае за любовните им забежки. Постарала се тайната да научи и съпругата, разбра Kluiki.bg.

След като бизнесменът бил натирен от благоверната си, Биляна също му била шута. Тя вече имала други под завивките си, а и парите му попривършили, задоволявайки капризите й. Биляна оправдавала постъпките си с желанието си за прекалена лична свобода. Истината обаче е друга и тя е, че моделката обича лъскавия живот, да съблазнява и да се забавлява безкрайно за сметка на другите. Славата й на разбивачка на семейства манекенката приемала като награда и се гордеела с това.

С действията си Биляна Евгениева сякаш доказвала, че такава порода като щастливо и имотно семейство няма. А богатите мъже са лесна плячка, стига да имаш що-годе подобаваща физика.

Свалката й с Благой Георгиев била също на тази основа. Футболистът не се отличава със силни морални устои и малко кръшно женско присъствие може да го извади от строя тотално, както и да пречупи всякакъв мижав опит за съпротива.

Биляна това и целяла, дори се натискала пред папараците, за да ги снимат двамата в сластен танц в дискотеката. После продължила с шоуто пред фотографите на Николета Лозанова. Снимките с целувките й с татуирания ритнитопковец насред улицата взривиха публичното пространство.

Според клюката в пъкленото дело била замесена и съпругата на Валери Божинов. Ефектът беше поразителен – Христина изхвърли Благой, но и годеникът на Биляна, Ицо Стоте манекенки завинаги затвори сърцето и портфейла си за невярната танцьорка.

Последното никак не се хареса на Биляна Евгениева, но въпреки опитите си да го върне, Христо Сираков остана непреклонен. А Биляна отпраши към следващия нещастник, когото да съсипе