Провокативното видео на Мария с Азис докара огромна беля на певицата

Миньончето, което се превърна в блонди, съвсем забрави да прикрие белега на крака си в най-новия си клип. Издайническото синьо петно, малко под задните й части, на единия й крак е подозрително и намирисва на гнусна тайна научи HotArena.net.

[caption id="attachment_321493" align="alignright" width="276"]Мария става все по-замислена от живота си с Гущеров Мария става все по-замислена от живота си с Гущеров[/caption]

Синината, която Мария не скри нито с фотошоп, нито с друга хитринка на крака й предизвика взрив от коментари в социалната мрежа. Повечето от предположенията бяха дръзки и не в полза на поп фолк дивата, разкри Kluiki.bg.

Въпреки цялото й перчене, животът й с милионера Християн Гущеров не е цветя и рози. От километри си личи, че богаташът дава луди пари за прищявките й, но не позволява току-така Мара Отварачката да си развява байрака и да прави, каквото й скимне.

Милионерът е винаги и навсякъде с Мария. Фриволното й поведение в предишния й клип с рапъра от Бургас и дръзките й интимни сцени с него, както и фамилиарниченето с Краля на поп фолка Азис в новия им клип никак не допаднали на възпълния богаташ, твърдят близки до двойката.

Преди време Мария се изпусна в интервю, че с нетърпение очаква лятното турне на „Пайнер”, за да се измъкне най-вероятно от лапите на Хриси. Явно желанието й да се къпе в пари си има своята цена.

Фолк изпълнителката дори намекна, че Гущеров я държал под ключ, буквално и не давал да мръдне никъде без него. Не е тайна, че милионерът я задушава с ревността си, въпреки че е съградил за Мара златна клетка.

Но Мария изгуби свободата си. Било й забранено да ходи по участия, да пее по заведения и да се среща с хора. От безсилие и скука Мария наводнявала страницата си във Фейсбук със снимки на скъпарските си дрехи и чанти, както и с екзотичните им ваканции.

Затова и на клиповете се държала провокативно и дръзко с чуждите мъже, тъй като вече й втръснали ласките на възпълния бизнесмен.

Заради това нейно поведение нищо чудно ревнивия Християн Гущеров да е насинил половинката си.

Според друго мнение обаче, певицата Мария е получила синината при падане от високите си токчета, с които искала да демонстрира какви безкрайни крака има. Не се знае каква е истината, но ако причината все пак е потупване, то то е било доста яко.