Чудото се случи снощи - часове преди да се навършат 15 години от трагедията!

Истинско и необяснимо чудо се случи снощи на гроба на красивата и талантлива певица Румяна, която точно преди 15 години загина в нелепа катастрофа. За феномена разказаха трима почитатели на певицата, отишли вчера привечер на гроба й, за да засвидетелстват любовта си към нея за пореден път.

Когато стигнали до вечния дом на Румяна, вече се здрачавало. Двете момичета Ваня и Албена, и техният приятел Иван разказват, че на гробищата нямало почти никого, а дневната светлина изчезвала, за да даде път на нощта.

[caption id="attachment_321513" align="alignright" width="223"]Румяна И след 15 години Румяна продължава да е в сърцата на феновете си[/caption]

"Носихме цветя и запалихме по една свещичка. Времето беше тихо, нямаше никакъв вятър. Изведнъж обаче листата на дърво, близо до гроба на Румяна, започнаха да се клатят. Учудихме се и погледнахме наоколо - всички други храсти и треви не помръдваха. Спогледахме се и се вторачихме като полудели. В следващия миг две от свещичките внезапно угаснаха. И, ако щете вярвайте, миг по-късно пламнаха отново - сами!", втрещени разказват за преживяното тримата почитатели на Румяна.

А Иван добавя нещо, което приятелките му признават, че не са успели да видят. Момчето се кълне, че за по-малко от секунда време, една светлина е проблеснала точно над плочата с името и снимката на Румяна. "Убеден съм, че имаше светлина. Извиках към Ваня и Албена, но докато те се обърнат, тя вече беше изчезнала", още треперещ от видяното споделя Иван, научи Kliuki.bg.

Феновете признават, че разказали на близките и приятелите си всичко още щом се върнали от гроба на Румяна, но повечето хора така и не им хванали вяра. Тримата обаче са категорични, че не са луди и отлично знаят какво са видели.

За тях случилото се е истинско чудо и потвърждение, че любимата им Румяна е още тук, на Земята. "Хората си отиват, душите им не - затова вярваме, че Румяна дойде да ни даде знак и че този знак е за добро", убедени са феновете й.