Антония Петрова постави на място злобарите с наистина перфектна фигура и безупречен дом!

Мис България и Мис Русия Антония Петрова за пореден път доказа, че съвсем заслужено се е сдобила с двете титли. Съпругата на бизнесмена Александър Бередин предизвика фурор в мрежата и затвори устите на жълтите вестници с перфектните си мерки.

[caption id="attachment_321526" align="alignright" width="300"]Антония Петрова Антония Петрова затвори устите на завистниците[/caption]

Антония Петрова публикува свои снимки около семейния басейн, от които и идиот би разбрал, че слуховете за "целулита", "напълняването" и прочие, са пълни и откровени глупости. Антония Петрова изглежда така безупречно, че тялото й би докарало инфаркт от завист на не една "прехвалена" манекенка или чалга звезда.

Освен прекрасно тяло, Антония Петрова показва и завиден стил на обличане като банските й са изключително стилни, без грам натруфеност или кич по тях. Все пак, да не забравяме, че хубавицата превъзхожда повечето от родните красавици не само по визия, а и по интелект, което е доказвала не веднъж.

[caption id="attachment_321527" align="aligncenter" width="300"]Антония Петрова има наистина приказно тяло Антония Петрова има наистина приказно тяло[/caption]

Почитателите на Антония Петрова останаха запленени, както от стройното й тяло по бански, така и от безспорно стилния й и поддържан дом.

[caption id="attachment_321528" align="aligncenter" width="300"]Красавица!!! Красавица!!![/caption] [caption id="attachment_321529" align="aligncenter" width="300"]Антония в прекрасния си дом Антония в прекрасния си дом[/caption]

"Парите не са всичко. Може и милиони да хвърлиш за някой палат, но ако нямаш вкуса да го обзаведеш красиво и най-вече да го поддържаш, за нищо не става. Антония Петрова и Александър Бередин са хора с издържан вкус и усет към красивото. Затова и домът им изглежда толкова пленителен, не само, защото е скъп", коментират потребители по форумите.

[caption id="attachment_321530" align="aligncenter" width="300"]Много жени имат причина да й завиждат заради това дадено от Бога тяло Много жени имат причина да й завиждат заради това дадено от Бога тяло[/caption]

Казано накратко - Антония Петрова показа истината, а оттам нататък кучетата нека продължават да си лаят. "Ако искат, нека да излъжат, че си е обръснала главата или е станала сто кила - нали я виждаме с очите си и знаем каква е истината. А тя е, че Антония е прекрасна, умна и ерудирана жена. Всичко друго е просто злоба и завист", коментират симпатизанти на Антония Петрова.