Певицата Мария изпадна в опасна лудост

Поп фолк певица Мария се ужасила, когато отворила гардероба си. Миньончето, което премина в лагера на блондинките изпаднало в паника, когато нито една дреха вече не й ставала. Тя не само отслабна, но драстично свали килограми и заприлича на скелет, видя HotArena.net.

Колкото повече наближавало лятното турне на „Пайнер”, толкова повече паниката я обземала. Защото нямала дреха, която да не й виси като на закачалка. Затова Мария си наела домашна шивачка, която обслужвала само вип персоните в столицата.

Не е тайна, че Мария живее нашироко и само като щракне с пръстчето си, всичко й се изпълнява от богатия й любовник Християн Гущеров. Но при условие да не си показва носа извън къщата.

Така повелявал негласния договор между Мария и милионера Християн Гущеров, с когото певицата живее вече три години на семейни начала. Затова богаташът наел шивачката да идва у тях, а не Мария да скитори по улиците, разбра Kliki.bg.

[caption id="attachment_321544" align="alignright" width="300"]Мария преди и сега Мария преди и сега[/caption] Пухкавият бизнесмен й забранявал категорично да излиза извън дома им без него. Само при мисълта, че Мария може да го зареже, Християн изпадал в щуро безумие и бил готов дори и да я окове във вериги, но да не я изпусне, свидетелстват близки до звездната двойка.

Новите парчета, които Мара Отварачката сътвори с рапъра от Бургас и колегата й Азис дошли в повече на богаташа. Особено от съблазнителните сцени между тях.

Но това била необходима прищявка, която Християн трябвало да задоволи заради предстоящото лятно турне на „Пайнер”. Вярно е, че той се бръкна дълбоко, за да гарантира място на любовницата си във воаяжа на музикалната компания, с което предизвика гнева на колежките й.

Но и Мара все пак трябвало да направи някоя нова песен. Откакто е с Християн тя не само не пее по кръчми и нощни клубове, но не е извадила и един хит. С новите парчета Мара трябвало да се отсрами пред феновете си и да замаже донякъде очите на колежките си, че нещо прави.

Защото докато те се бъхтели по нощните клубове и дискотеки, тя се веела с богатия си любовник по умопомрачителни курорти. Заснемането на новите парчета било и манна небесна за Мара. Защото по този начин Мария за малко се отървала от лапите на Гущеров и се видяла с чужди мъже, макар и само на снимките.

Но всичко си има цена и жалбите на Мара за лична свобода никак не разнежват сърцата на фейсбукарите. Те не могат да забравят думите на Мария, че ако Християн Гущеров беше сиромах, тя няма да е с него. Както и непрекъснатото й перчене със снимки от почивките й из тузарските курорти по света.