Зорница Линдарева и Жени Калканджиева ще са едни от вип персоните в новия сезон на култовото шоу по Нова телевизия „ВИП Брадър”?

Съпругата на Тачо и неговата любовница ще живеят под един покрив в Къщата, научи HotArena.net .

[caption id="attachment_321585" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева и Зорница Линдарева заедно в шоуто Жени Калканджиева и Зорница Линдарева заедно в шоуто[/caption]

Ако това се случи, организаторите обещават много екшън, изобилие от пиперливи сцени, много мръсни тайни и кирливи ризи, които ще излязат на показ.

Но само ако двете съпернички се съгласят да станат част от суперзвездите в Къщата.

На този етап обаче не е ясно дали миската Зорница Линдалева ще бъде в шоуто и ще живее ли с останалите съквартиранти. Шестата в света по красота също не е потвърдила със сигурност участието си в новия сезон на „ВИП Брадър”.

Зорница е в преговори с продуцентите на шоуто и уточнява размера на хонорара си, е заявила самата тя пред вестник „България днес”. Но щом разбрала, че съперницата й Жени Калканджиева също има вероятност да участва в реалито, красавицата веднага поискала още по-голямо възнаграждение, научи Kluiki.bg.

Мис Екзотик 2010 Зорница Линдалева доби слава, когато за малко помачка чаршафите с Тачо.  След като се раздуха любовната им афера, мъжът на шефката на модна агенция „Висаж” отпраши в Испания, за да поотихне бурята.

След което последва раздялата. Скандалната моделка, която едва не разби брака на Жени Калканджиева после се върна при стария си приятел, който изтропа на Жени какви ги върши Зорница с мъжлето й. Последва гореща престрелка между Зорница Линдалева и Евгения Калканджиева из публичното пространство по различни медии и предавания.

След като страстите поутихнаха, Зорница Линдарева написа във Фейсбук извинение към Жени Калканджиева. Шестата по хубост рицарски й отговори, че „всеки прави грешки и трябва да се прощава”. Но дали двете наистина са заровили томахавките?

Зорница Линдарева е скандална и безцеремонна. Но и Жени Калканджиева е известна с пиперливия си език. Мис България 1995 където и да се появи, винаги подлага на изпитание тези, които са около нея. А когато двете са делили постелята с един и същи мъж?