Райна сподели своя опит с мъжете и че има огромен усет за подходящия!

Един от най-сериозните си любовни романси Райна го изживя със своя колега Константин и това не е тайна. Оказва се обаче, че певицата е имала усещането, че няма да се получи, още преди първата целувка, т.е. преди началото на любовните им отношения. Това става ясно от списание Story, където Райна признава, че има невероятен усет за мъжете и почти винаги го слуша. Когато обаче не му се поддаде, става много неприятно.

[caption id="attachment_321580" align="alignright" width="300"]Райна усещала какъв е Константин още в началото Райна усещала какъв е Константин още в началото[/caption]

Именно това се е получило с Коцето, тъй като за всички вече е пределно ясно, че той не бе подходящ за Райна. Нещо повече. Той беше безкрайно грешен за фолк дивата, тъй като слуховете го пращаха в най-различни легла, а да не говорим и за твърденията, свързващи го с наркотици. Самата Райна призна в Big Brother All Stars за постоянните лъжи на Константин по време на връзката им, припомня Kliuki.bg.

Интересно е обаче защо Райна не е послушала своя усет преди 10 години, когато започна всичко между тях. Може би и годините са оказали влияние, но пък след раздялата хиляди мъже хукнаха след нея. Фолк дивата споделя, че има много ухажори, но засега онзи - специалният, липсва.