Много неща за перфектно тяло може да научим от примата Лили Иванова!

Обожавана от едни и заклеймявана от други - истината обаче е, че Лили Иванова е била, е и си остава най-голямата звезда в България. Талантът и обаянието й на сцената са неоспорими, както и фактът, че Лили Иванова е "горда собственичка" на тяло, за което мечтаят хиляди жени на възраст от 18 до 88 години, поне...

Такива перфектни мерки обаче, се постигат с цената на много воля и усилия, каквито у Лили Иванова има в изобилие. Самата прима разкри какви "ритуали" практикува, за да остане слаба или да свали бързо и трайно натрупаните килограми, когато се случи изненадващо да попрекали с храната по празниците.

[caption id="attachment_321693" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова не изневерява на ритуалите си от 20 години - ефектът е видим[/caption]

Запазена марка на Лили Иванова са две неща - тя задължително пие чаша гореща вода на гладно, след ставане от сън. Но не я топли в микровълнова печка, а за да е наистина полезна, я вари в кана, а после я запарва. След това я пие на малки и бавни глътки, сякаш е чай, но без пакетче чай в нея.

А вечер преди лягане, Лили Иванова изпива отново чаша вода, но този път хладка, в която има изцеден сока от един или половин лимон - в зависимост от големината, пише вестник "Уикенд".

Относно храната, Лили Иванова вече 20 години спазва стриктно Лунната диета и по време на всяко пълнолуние спазва строги пости. Тя не хапва и залък от храна, която не е разрешена по време на пости и пие много вода, предимно топла. Топлата вода за Лили Иванова е истински еликсир, който "къпе" органите в тялото й и засилва метаболизма невероятно добре.

Общо взето, Лили Иванова признава, че не е любителка на месото и че ако хапва месни продукти, то те винаги са от домашни животни, а месото не е никак тлъсто. От мазнините Лили Иванова е фен единствено на зехтина, който използва и за маски за лицето и косата си.