Въпросът, който вълнува много българи, е ще покаже ли за пореден път своя чудноват характер Жени Калканджиева?!

Малко остана до старта на така чакания "ВИП Брадър 2014". Зрителите вече започнаха да си задават основните въпроси, които ще стоят като акценти в шоуто, което започва на 19 септември. Някои от участниците вече са ясни и това дава още по-голям интерес. Най-голямо внимание събужда Жени Калканджиева, а още по-интересно става и от факта, че тя се раздели с Тачо и имаме всички основания да предполагаме, че може да се получи любовен романс с някого от Къщата.

[caption id="attachment_321698" align="alignright" width="300"]Какво ще се случи между Куката и Жени Калканджиева? Какво ще се случи между Куката и Жени Калканджиева?[/caption]

Заподозрян номер едно за това е Мариан Вълев - Куката. Актьорът също ще влезе във "ВИП Брадър", а походливата му същност по отношение на жените е добре известна. В момента се говори, че Куката върти любов с Ивелина Прунова, която е спрягана за българската Памела Андерсън. Нещата обаче едва ли са много сериозни, а и в крайна сметка кой би отказал на Жени Калканджиева?!

Кошмарът на Мис България 1995 обаче също ще влезе в Къщата, което предполага нови драми. Дали Зорница Линдарева ще се окаже в нова битка за един и същи мъж с Жени, предстои да разберем.

Други красиви дами в риалити шоуто ще бъдат Симона Загорова и Пепа. Щерката на Глория обаче е твърде млада за Куката, а фолк дивата едва ли е на неговото ниво. Затова най-голям шанс за любовен романс на актьора има с Жени Калканджиева.