Бившата изгора на Веселин Маринов си получи урока, заради изневерите си!

Всичко винаги се връща, е казал народът. И тази максима се потвърди за пореден път при бившата изгора на Веселин Маринов - Цветанка, която жестоко изневери на певеца и разби сърцето му преди няколко години. Тогава Веселин Маринов беше този, който страдаше и лееше сълзи, а сега ролите се размениха - той е щастлив и влюбен, а Цветанка се скъсва от рев.

Защото шавливата блондинка се оказа измамена и изоставена от мъжа, на когото толкова много държеше - народният представител Иван Ченчев, който освен депутат от БСП е и пиар на ЦСКА. Това разкриха близки до Цветанка източници, убедени, че хитрушата си е получила заслуженото.

[caption id="attachment_321703" align="alignright" width="300"]Веселин Маринов Сега Веселин Маринов е щастлив, а Цветанка реве, та се къса[/caption]

Оказа се, че Иван Ченчев натирил застаряващата Цветанка заради млада, тъмнокоса и невероятна красавица, работеща като секретарка в парламента. Двамата се сближили още след като Иван Ченчев положил клетва за народен представител, на мястото на евродепутата Петър Корумбашев. А из кулоарите на парламента вече се носели легенди за страстните отношения между хубавицата и Ченчев, които редовно се усамотявали в една от стаичките.

"За разлика от Цветанка обаче, Иван Ченчев поне имаше доблестта да й признае за новата си връзка и да скъса с нея. Докато какво направи Цветанка с Веселин Маринов преди време - лъжеше го с месеци и го остави да разбере за унижението си от хората и вестниците, а не от нея. Сега тя е разбита, плаче по цели дни, но малко хора я съжаляват и има защо. Просто плочата се обърна", коментират близки до разбитото семейство на Цветанка и Веселин Маринов.

[caption id="attachment_321704" align="aligncenter" width="300"]Цветанка и Иван Ченчев Цветанка и Иван Ченчев[/caption]

Самият Веселин Маринов не се е виждал и чувал с Цветанка от много време насам, а приятелите му разкриват, че певецът е намерил сили да й прости, но изцяло е изгубил доверието и уважението си към нея.

В момента Веселин Маринов е видимо доволен от връзката си с младата си и красива приятелка, Цветанка да си му бере гайлето и добре да преценя с кой мъж да се захваща, шегуват се из столицата.