Поп певицата Поли Генова и шоумена Ники Кънчев имали стара тръпка

Русата изпълнителка на „Шот” и мистър „Стани богат” били гаджета известно време. Певицата Поли Генова свалила сериозният водещ Ники Кънчев с едно изречение, което демонстрирало уважение към неговия неустоим външен вид.

[caption id="attachment_321714" align="alignright" width="300"]Поли Генова свалила Ники Кънчев Поли Генова свалила Ники Кънчев[/caption]

Скромният и дори скучно ват на външен вид Ники Кънчев веднага поддал на изкушението и паднал в плен на русокоската. Водещият на „Биг брадър” и „ВИП Брадър” Ники Кънчев има дългогодишна връзка с Даниела, от която има дъщеричка, припомни Kluiki.bg

Въпреки че Поли Генова е безкрайно потайна, клюката за отрицателно време обиколи хайлайф средите. Поли Генова обича да говори за кариерата и предстоящите си проекти, но мрази да споменава за личния си живот. С кого излиза и с кого се прибира вечер екстравагантната поп звезда не споделяла дори и със своята майка.

Затова всички били изненадани, че тази тайна видяла изобщо бял свят. Когато Ники Кънчев станал гадже на Поли той бил на четиридесет и седем години, а тя само на двайсет.

Голямата разлика все пак оказала влияние и в един момент Поли решила сама да сложи край на връзката. Изпълнителката, Пчието име нашумя с участието си в „Евровизия” сподели, че не обича много да се афишира и зорко брани личното си пространство, което за нея си е табу..

Победителката на „Музикална академия” спечели голямата награда, но загуби гаджето си Вернер Москов. Припомняме, че телевизионният оператор се изнесе от жилището на Поли, докато тя беше в базата, без да обясни каква е причината.

След което на различни светски събития ексцентричната певица демонстрира непукизъм и се появяваше с неизвестен здравеняк. Мачото неотлъчно следваше Поли и за миг не се отделяше от нея.

В края на краищата се разбра че това е приятел, който Поли поканила, за да натрие носа на бившия си. Той не се върна при нея, а Поли тръгна на тур из света. Певицата признава, че все още е сама, но има мечти и проекти, които бърза да осъществи. А любовта, е , любовта гласовитото моньонче се надява някой ден да открие.