Дарина Павлова взриви обществеността с умопомрачителна снимка от брега на Сардиния!

Не, това просто не може да бъде 51-годишна жена. Ето това мина през главите на хиляди мъже, когато зърнаха Дарина Павлова в бански костюм във Фейсбук. Тялото й казва за нещо съвсем различно от тази възраст. Истината е, че вдовицата на Илия Павлов изглежда далеч по-млада както в тяло, така и в лице. Разбира се, тя се поддържа всеки ден с най-различни процедури, но прави впечатление, че за разлика от младите дами от българския шоубизнес, Дарина е успяла да запази онази естествена красота, която в днешните момичета сякаш е изчезнала някъде под тоновете грим и пластики.

Убийственото фото е направено на брега на Сардиния, където Дарина Павлова се забавлява на яхта, съобщава ПИК. Към момента на това невероятно 51-годишно тяло няма мъж, който да се радва, което е престъпление. До съвсем скоро тя имаше по-специални отношения с 20 години по-младия Джулио, но се оказа, че всичко е било само на физическа основа и приключи доста бързо.

Не всеки ден може да се види подобна 51-годишна жена, така че Kliuki.bg ви препоръчва да гледате внимателно снимката, която излагаме на вниманието ви.

[caption id="attachment_321790" align="aligncenter" width="538"]Уникалната Дарина Павлова отново отвя конкуренцията! Уникалната Дарина Павлова отново отвя конкуренцията![/caption]