Генка Шикерова е безкрайно щастлива след появата на второто си бебе от Неделчо Златанов!

Както се пише и в изданието "Всеки ден", Неделчо и Генка Шикерова вече имат една щерка - Александра, която е на три годинки, новороденото момиченце е кръстено Кая.

[caption id="attachment_321869" align="alignright" width="205"]Генка Шикерова роди второ момиченце Генка Шикерова роди второ дете - момиченце Кая[/caption]

Шикерова много искала да роди по естествен начин, но лекарите й препоръчали секцио. Бащата бил много щастлив и едва дочакал пред операционната зала да му съобщят, че майката и бебето са в добро състояние. Според близки на двойката, те много искали да имат второ дете, за да може Александра да си има братче или сестриче.

Неделчо Златанов е разведен отпреди това, затова с Генка нямат сключен брак, но са много щастливи заедно. Половинката на журналистката и Генка нямат дългогодишни отношения, но пък ги запозна друга водеща - Лора Крумова. Тогава Неделчо е все още женен. Както е известно - тя, Генка и Галя Щърбева са много близки от години, а сега ще карат и заедно майчинството си, припомня Клюки.бг.

[caption id="attachment_321873" align="alignleft" width="300"]Хенка и първото й момиченце Александра Генка Шикерова и първото й момиченце Александра[/caption]

Трите дами журналистки дори до последно преди планираното раждане на Генка Шикерова карали лятната си почивка заедно по плажовете.

В момента Генка Шикерова се чувства като най-щастливата на света, научиха наши източниоци. Тя по цял ден въртяла телефони на всичките си познати, за да им разказва какво сладко бебче си има. Желаем много здраве на цялото семейство и на новородената Кая, да е здрава и щастливо да расте.