Николай Бареков не може да се опомни, Евгения го смаза!

Лидерът на ББЦ Николай Бареков е смазан от страшния удар, който му нанесе бившата му съпруга Евгения. Докато бившият журналист обикаля по села и паланки, и се чуди как да привлече повече електорат за предстоящите избори, жената, която предаде, му нанесе унищожителен удар.

Русокосата Евгения вече е горд член на клуба на най-заможните разведени жени в България, след като буквално обра Николай Бареков. Евгения се разведе с политика и автоматично прибра половината от банковите сметки, имуществото и всички бизнес начинания, градени от Бареков след брака му.

[caption id="attachment_322032" align="alignright" width="300"]Бареков Евгения отвърна на удара на Бареков и то перфектно обмислено[/caption]

Това бе страшното отмъщение на Евгения, което признаваме, тя реализира перфектно, коментират близки до предадената съпруга.

"Кошмарът за Николай Бареков тепърва предстои. Той смяташе, че Евгения може да бъде залъгвана и отстранена без шум, но много сгреши. Той я нарани жестоко като оповести публично, че слага край на брака им и я зарязва заради друга жена. Тогава Евгения се покри и не само Бареков, но и всички си казаха, че е избягала от срам. Да, но тя не избяга, а просто подготвяше големия си удар", разкриват близки до семейството на политическия лидер източници.

[caption id="attachment_322033" align="aligncenter" width="300"]Евгения си уреди живота, да му мисли Бареков! Евгения си уреди живота, да му мисли Бареков![/caption]

Към момента Евгения има полагаеми й се по закон пълни права над две от водноелектрическите централи на Бареков, чиято стойност се измерва с милиони, тъй като зад строежа им стоят точно фирмите на бившата му жена - "Хидро грийн инженеринг" и "Стрийм хидрострой", съобщава вестник "България днес".

[caption id="attachment_322034" align="aligncenter" width="300"]Евгения се забавлява с детето си в Дисниленд Евгения се забавлява с детето си в Дисниленд[/caption]

Освен това Евгения слага ръка на половината от жилищния имот на Бареков, състоящ се от повече от 880 квадратни метра, както и половината от тузарската му вила в Бояна.

[caption id="attachment_322035" align="aligncenter" width="199"]Вече има достатъчно пари, за да блести на светски събития в ултра скъпи тоалети Вече има достатъчно пари, за да блести на светски събития в ултра скъпи тоалети[/caption]

"Парите в банковите сметки на Бареков също ще се пренасочат към сметките на Евгения, или поне половината от тях. Крехката дама си опече работата. Да видим какво прави сега самоувереният й екс съпруг и дали с такова удоволствие ще продължи да размахва новите си любови пред очите на всички", коментират по форумите.