Емилия срази всички свои фенове, доближавайки бавно, но сигурно Коко Динев!

Какво става с Емилия? Това се питат почитателите й след видяното на концертите на "Планета" дотук. Певицата е доста понапълняла, особено в задницата си. Забелязва се и леко увиснал корем на блондинката. Тялото й не е стегнато като преди, коментират очевидци. Жалкото е, че с тези темпове Еми може да догони възлюбения си Коко Динев, който от години е сериозно закръглен и явно няма намерение да се променя.

[caption id="attachment_322068" align="aligncenter" width="300"]Емилия без малко да скъса шевовете на този сценичен костюм Емилия без малко да скъса шевовете на този сценичен костюм[/caption]

Kliuki.bg ви предоставя две снимки от концерта в Русе, когато турнето бе открито. На тях Емилия е направила грубата грешка да се появи с прилепнал по тялото бял тоалет, с който още повече си личат неприятните промени в тялото й. Определено килцата й вече са повече и дано да не се увеличават още.

[caption id="attachment_322069" align="aligncenter" width="254"]Вижте колко по-пищна е вече Емилия Вижте колко по-пищна е вече Емилия[/caption]

Вместо Коко Динев да вземе пример от Емилия, се случи обратното. Феновете на Еми вече се страхуват да не се получи с нея същото като с Ивана, която напълня веднъж и повече никога не стана същата. Разбира се, Емилия все още е далеч от теглото на Ивана, но трябва да вземе мерки, за да не си изпати по-късно.