Очарователната синоптичка Никол Станкулова си хвана красавец!

Най-сетне красивата синоптичка Никол Станкулова бе хваната в крачка с гаджето си. Преди известно време тя призна, че има приятел, но категорично отказа да назове името му или друга подробност за него. Папараци обаче я сгащиха най-изненадващо, докато младата и хубава двойка почиваше в луксозен хотел в Банско.

Моментът, в който папараците щракната Никол Станкулова и половинката й обаче не бе от най-добрите. Защото точно тогава синоптичката очевидно се сърдеше на гаджето си и ожесточено ръкомахаше, спорейки с него.

[caption id="attachment_322104" align="alignright" width="300"]Никол Прелестната Никол и новият й приятел - също красавец[/caption]

Явно кавгата дойде в повече на младежа, който изведнъж скочи и за да се отърве от дудненето на любимата си, скочи в басейна. Вместо да го последва и да се помирят, прелестната Никол Станкулова остана излегната на шезлонга и продължи да се муси.

Цупните й обаче не траеха дълго. Когато приятелят й излезе от водата и се върна при нея, Никол Станкулова явно осъзна, че е сгрешила и е попрекалила с разприте, тъй като бързо се кротна и започна да прави мили муцунки.

[caption id="attachment_322107" align="aligncenter" width="300"]Никол и гаджето й първо се скараха, но после тя се разнежи Никол и гаджето й първо се скараха, но после тя се разнежи[/caption]

Не след дълго Никол и новият й любим се оттеглиха под един от по-отдалечените балдахини, където се отдадоха на ласки. Никол не спираше да прегръща и целува любимия си, а той очевидно разнежен, бързо й прости за скандала и с охота отвръщаше на ласките й.

[caption id="attachment_322108" align="aligncenter" width="300"]Двамата са страхотна двойка заедно Двамата са страхотна двойка заедно[/caption]

Снимките категорично доказват любовта между Никол Станкулова и чаровния младеж, и за пореден път ни убеждават, че колкото и да се стремят, така наречените звезди в България не могат дълго да крият личния си живот и връзките. Защото папараци дебнат отвсякъде и в един момент ще бъдат изловени.

Дано Никол и гаджето й този път да изкарат повече, отколкото синоптичката изтрая с миналите си любими.