Николета Лозанова остана без думи при вида на това, което Валери Божинов й поднесе!

Невероятно! Колко ли печели един футболист в български отбор, щом с лека ръка си позволява да купува мерцедес на жена си?! Валери Божинов поднесе такъв на Николета Лозанова. Цветът му е бял и бе опакован като подарък, увит в червена панделка. Ники побърза да се похвали с уникалния си подарък във Фейсбук, видя Kliuki.bg. Над фотото новоизлюпената тв водеща е благодарила на своя любим на английски език.

[caption id="attachment_322243" align="aligncenter" width="300"]Валери отново зарадва Николета Лозанова материално Валери отново зарадва Николета Лозанова материално[/caption]

Така Николета Лозанова отново показа на обществеността колко много я обича нейният съпруг. Валери Божинов по принцип не пести пари за своето семейство. Той извежда жена си и малката Никол много често в провинцията, където тримата се забавляват. Новият подарък на футболиста обаче със сигурност е изненада, тъй като заплатата му в Левски не е толкова висока, колкото беше тя в Италия.

Явно Валери има спестявания, които не са много известни на обществеността. А и затова Николета Лозанова продължава да го обича все така. След трансфера му в България, малцина вярваха, че стандартът на живот на семейство Божинови ще се запази. Но виждаме, че явно няма голяма промяна, защото този бял мерцедес го доказва.

[caption id="attachment_322239" align="aligncenter" width="300"]Това е подаръкът, който Валери направи на красивата Николета Лозанова Това е подаръкът, който Валери направи на красивата Николета Лозанова[/caption]