Николета е непоправима – докато не го удари на селфи върху кожен салон не е „поляла” подаръка

Николета „сефтоса” набързо подаръка от любимото си мъжле!

Лозанова се отблагодари за убийствения мерцедес, който й подари Божинов, видя kliuki.bg. Нееееее....футболната съпруга не прави мили очички, нито запретна готварската престилка, за да слугува на Валери. Откакто се изпокара с половината светски персони, не може и да почерпи като хората. Затова Николета си направи „байрам на душата” просто като се отдаде на любимото си хоби – да си прави селфи в поредния баровски автомобил, който Божинов ще изплаща!

Едва са свалили гигантската червена панделка от колата и телевизионерката с колеблива кариера зарадва и себе си, и непълнолетните си фенове със страстни пози върху кожения салон на возилото. Николета не щади придобивката си от високи токчета в името на „изкуството”.

[caption id="attachment_322277" align="aligncenter" width="300"]Николета се фука с мерцедес Николета сън не спи без да си направи селфи на определена част от тялото[/caption]

И нали ни е модна икона прави всичко почитателите да се размечтаят! Момчетата искат „като порастнат” да си позволят такава кола и такова горещо маце в нея. Момичетата пък – да си намерят някой, който да изглежда добре и да е щедър като мъжа на Николета.

Валери обаче не е словоохотлив и няма да сподели до колко му е била благодарна съпругата. Горкият, може и вина да изкупва...Едно е исгурно – Николета е ужасно щастлива и врагините й ще спят на рахат, без да се страхуват от острия

й език!