Ингрид Цветкова се хвали с две гаджета за година, показа какво може и с дамите, но отрича за Бареков

Ингрид Цветкова се радва на подновена „слава”, от която бяга като попарена. Не така беше обаче преди година!

Сладураната, която в последните дни се сочи за актуалната любовница на Бареков, никак не е за подценяване. Едва на деветнадесет години е, но е с любопитен житейски опит!

Ето прост пример! Само преди 12 месеца целокупния български народ и в частност феновете на реалитито „МИС България” се изумиха от потресаваща гледка, припомня kliuki.bg:

Четири от красавиците попаднаха в едно легло и доста ентусиазирано се „радваха” на компанията си. Една от героините на пикантното видео, както може би очаквахте, е току що навършилата пълнолетие Ингрид Цветкова.

Възмутени моралисти се тръшкаха, че най-престижния конкурс за красота у нас бил опорочен, но какво пък – момичетата просто искаха да се забавляват!

Ингрид Цветкова се забавлява

В рамките на тази година Ингрид Цветкова никак не е скучала. Не се знае почна ли да учи или не, но се стяга явно за шеметна кариера в политиката. Смени две гаджета официално. Първото беше Ники Пенчев – волейболен ас, с когото я сватоса актуалната Мис България – Нанси Карабойчева.

Ингрид Цветкова се забавляваИнгрид Цветкова се забавлява

Какво е станало с него –историята мълчи, но палавата Ингрид Цветкова се хвали със симпатичния Валентин Добревски, който пък е отдаден на футбола!

valentin dobrevski

Междувременно обаче липсва обяснение за онези глезотии за влюбени в хотелската стая, които бяха моментално изтрити от фейсбук-страницата й, след като се появиха съмненията за аферата с Бареков.

[caption id="attachment_322312" align="aligncenter" width="300"]Ингрид Цветкова се забавлява Освободете дансинга за Ингрид Цветкова![/caption] Ингрид Цветкова се забавлява

Красавицата обича скъпите неща и чалгата, досущ като своя политически лидер. ингрид1 Това си пролича най-добре на бала й, когато показа какво може и в столичен клуб.

А какво може да се очаква от Ингрид Цветкова в спалнята, припомнете си във видеото на 20:49:

Мис България 2013 /31.07.2013by cool12312