Ники Кънчев все още не е на сто процента сигурен в работата си този сезон!

Дългогодишното лице на "Стани богат" и форматите Биг и Вип Брадър - Ники Кънчев изпадна в шок, след като получи категоричен ултиматум от шефовете на риалитито. От изпълнението му ще зависи дали Ники Кънчев и тази година ще "грее" от телевизионния екран, или ще му бият шута.

А решението и условието на шефовете му е едно - да почне диета и да отслабне драстично, да смъкне шкембето, което е отпрал и да се приведе в отличен вид, подмладяващ го визуално поне с 5-10 години. Това разкриха източници пред столична медия.

[caption id="attachment_322351" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев Ники Кънчев не е убеден, че ще успее да запази стола си ако не спази условието[/caption]

Ники Кънчев сериозно се стреснал, защото доскоро смятал, че мястото му в стола на Вип Брадър е гарантирано и отново ще прибере колосалната сума за тримесечната си работа, каквато повечето българи не виждат и след едногодишен труд.

Да, ама тц! За да остане на екран, Ники Кънчев има по-малко от два месеца, за да отслабне значително и да се подложи на процедури за опъване на кожата и изглаждане на дълбоките бръчки. Ако държи да блесне с нова и свежа визия обаче, първото, което трябва да направи Ники Кънчев, е да се раздели с чашката, към която из столичните среди разказват, че доста се е привързал.

Този път ръководството на Нова телевизия е категорично и по друга причина, освен килограмите на Ники Кънчев. А тя е, че още през миналия сезон на Вип Брадър зрителите масово запротестираха срещу перманентното присъствие на Ники Кънчев в "телевизорите" си и настояха за ново и младо лице, което да внесе свежест на формата.

Ако и тази година срещу Ники Кънчев отпорът продължи да бъде все така настоятелен, тогава има голяма вероятност и това да му е последното водене на любимия Биг и Вип Брадър в кариерата.