Бременността на Емануела буди притеснения у хората, които я обичат!

Емануела продължава живота си както досега, а не бива. Певицата е бременна от около 4 месеца, но не спира да работи. Това събужда големи притеснения у близките на красавицата. Те се опасяват да не се получи като със Златка Димитрова, която днес оповести, че е пометнала. Злати е само домакиня откакто излезе от "Биг Брадър Ол Старс", но изгуби бебето си. Това кара хората, които обичат Емануела, да са двойно по-притеснени за нея, защото изпълнителката на "Трий ме" изобщо не си почива и всяка седмица обикаля страната по участия.

[caption id="attachment_322518" align="alignright" width="200"]Вече си личи, че Емануела носи бебе Вече си личи, че Емануела носи бебе[/caption]

Снощи Емануела гостува в пловдивския клуб Galaxy, а тази вечер е в Стара Загора, научи Kliuki.bg. Тези разстояния са наистина доста големи за една бременна жена. По принцип лекарите препоръчват да се избягват всякакви пътувания, когато очакваш бебе. Емануела обаче не просто пътува, тя го прави непрестанно, а освен това на сцената танцува вихрено, което също не е полезно за бебето.

Бременността на фолк дивата вече е видна и с просто око. Коремчето й е доста наедряло и вече се подава от впитите рокли, с които Емануела обича да излиза пред публиката. Това може скоро да я накара да намали участията си, понеже визията заема съществено място в тях. Тогава най-вероятно близките й ще се успокоят поне малко.