Мнозина вярваха, че на Венета Харизанова са й предложили работа в телевизия на Берлускони! Това обаче се оказа долна лъжа!

Венета Харизанова така и не започна работа там. Разбира се, разказвала, че всъщност тя е отказала, понеже предлаганата й сума била доста малка, но пък също така доста нейни познати смятат, че тя просто много е преувеличила случката и на нея ужасно много й се иска да работи в телевизия и то извън България.

[caption id="attachment_322535" align="alignright" width="300"]Венета Харизанова излъгала за работата си Венета Харизанова излъгала за работата си[/caption]

Както самата Венета Харизанова се хвалела, на нея й предлагали работа от цели три телевизии в България, затова тя отказала за Италия, коментира и изданието "Всеки ден". Това обаче най-вероятно е плод на доста силното й въображение.

Самочувствието на Венета било доста голямо, а тя отдавна искала да работи като водеща и да я дават по телевизия. Както знаем, тя се изяви за кратко като лице на предаването „Жените говорят" по ТВ7, припомня Клюки.бг. Явно това й е вдъхнало кураж, а освен това Слави Трифонов често я канеше като водеща на свои продукции по телевизията.

Всъщност Венета Харизанова е модел и не може особено да се похвали с голям журналистически опит или дълга кариера в телевизията, но както много други, и тя компенсира това с красота, популярност и голяма доза привлекателност. Надяваме се хубавицата да открие скоро своето истинско призвание или отново да я видим на екрана в ролята на водеща.