По всяка вероятност Биляна Гавазова ще бъде заменена в БТВ след лятната ваканция от друга своя колежка!

Както писа вече Kliuki.bg, шефовете на новините по медията не били много доволни от новия тандем на сутрешния блок по БТВ. Млади и привлекателни поотделно, Антон Хекимян и Биляна Гавазова хич не се допълват на екран и като цяло не създадоха усещането, че са истински екип, въпреки трите месеца съвместен труд.

Затова се очаква, след отпуските, през новия сезон Антон Хекимян да бъде с нова колежка и това е неговата приятелка и близка Мария Цънцарова, с която Антон Хекимян много се разбирал, но не избрали нея още в началото, защото тя работеше доста време в Нова тв, която е главния конкурент на БТВ медия.

[caption id="attachment_322570" align="alignright" width="300"]Нова водеща за сутрешния блок по БТВ Нова водеща за сутрешния блок по БТВ[/caption]

Освен това, както пише и Пик, зрителите нещо налюбвали Биляна Гавазова, която може да била чаровна, но пък не умеела да задава въпроси на събеседниците си, много прекъсвала гостите си в студиото. Затова и Венелин Петков, който е отговарящ за новини и актуални предавания, взел решението да опитат с ново лице. Мария щяла да замести за малко Биляна, докато тя е в летен отдих, а ако се сработи с Антон и зрителите я харесат, ще остане за по-дълго в новата си роля на водеща на сутрешното предаване.

Предстои да видим развитието на сутрешния блок по БТВ, който претърпя множество промени през тази изминала една година след Ани и Виктор.