Екшън спретнали на Иван Христов и Ирина Тенчева комшии

Продуцентът Иван Христов и сегашната му половинка Ирина Тенчева не са спокойни и в семейното си ложе. Луд скандал с комшии непрекъснато тресял новото семейство заради изоставено четириного.

Двамата, след като се завърнаха от пътешествие в чужбина отново се натъкнали на стара разпра. В тузарския квартал „Драгалевци”, където шоумена закупи луксозна къща и телевизионната водеща Ирина Тенчева не намирали мира и през деня, и през нощта, пише в. "Всеки ден".

[caption id="attachment_322689" align="alignright" width="300"]Иван Христов и Ирина Тенчева са подложени на съседски тормоз Иван Христов и Ирина Тенчева са подложени на съседски тормоз[/caption]

Иван Христов и Ирина Тенчева многократно сигнализирали органите, оторизирани да пазят реда и спокойствието на гражданите, но ефекта бил нулев. Преди това Ирина Тенчева имала дълги и продължителни разговори с виновниците на дрязгите, разбра Kluiki.bg.

стига, че от съседната къща долитал непрекъснато шум, понеже тя постоянно била отдавана за временно ползване на различни наематели, но и вързаното куче насред вътрешния двор допълвал картината на ужаса и пилел нервите на русата водеща. Именно вързаното насред двора четириного стояло в основата на скандала.

А най-голямата изцепка сътворили неговите стопани. Сагата започнала, след като комшиите на телевизионната водеща Ирина Тенчева и шоумена и продуцент на „Къртицата” и „Като две капки вода” Иван Христов си взели домашен любимец от породата кокер-шпаньол.

Приличащото на пухина играчка кутре се превърнало в атракция за децата от квартала, но драмата настъпила, когато кученцето пораснало. Стопаните му го изхвърлили на улицата, защото не искали повече да се грижат за него. За да успокоят съвестта си те го завързали във вътрешния двор, понеже обяснили, че не искат то да намери смъртта си в кучкарника или лоши хора да го убият.

Но съдбата на хайванчето не станала по-лека от това. Кучето било изоставено на милостта на природата и на случайни минувачи и като не получавало редовно храна то виело и леело през по-голямата част на деня.

Именно тези звуци, които огласяли квартала почти през цялото денонощие подлудявали половинката на Иван Христов. Затова Ирина Тенчева алармирала общината, а на скандала продължил с месеци просто не се виждал края, твърдят близки до тв водещата.